AFSPRAAK? BEL: 06-42627101

ZIT APK

De ZIT APK: een unieke check van je houding en beweging tijdens je werk

Anno 2019 zitten we het grootste deel van de dag.
Hoeveel uur per dag zit jij eigenlijk? Tel je zituren eens op, vanaf je vervoer met auto of trein, via kantoorwerk of de studie, naar televisiekijken, eten en laptopactiviteiten zoals gamen. 

Het is allang duidelijk dat veel zitten gezondheidsrisico’s met zich meebrengt. En pijn en ongemakken ontstaan vaak door overbelasting omdat er sprake is van een verkeerde houding. 

Hoog tijd dus om eens naar je eigen houding te kijken. De ZIT APK van Vision4Movement helpt je om naar je eigen houding en bewegingspatronen te kijken. De ZIT APK bestaat uit een vragenlijst en check op je werk. De gegevens worden verwerkt in een rapportage en een advies. Hierdoor heb je direct inzicht of je goed bezig bent (groene zone). Of mogelijk is het tijd om bewuster om te gaan met je houding (oranje zone).  En pas je in de rode zone dan is het echt tijd voor actie.   

Weten of het tijd is voor actie of dat jij en eventuele collega's goed bezig zijn? 

Bel: 06-42627101 of

mail: info@vision4movement.nl

 

"Het was voor mij een enorme eye opener hoeveel ik zit. Ik heb geleerd dat ik gedurende de dag veel meer moet bewegen en dat dit ook goed te realiseren is."

Mw. A. Spanjaardt, coach, Den Haag

KLIK HIER VOOR MEER REFERENTIES