AFSPRAAK? BEL: 06-42627101

Thuiswerk APK

Voorkom overbelasting door deze unieke APK. 

 

Het thuiswerken heeft veel voordelen. Er zijn echter ook een aantal aandachtspunten. Hoeveel uur per dag werk jij? En hoe ziet de thuiswerkplek van je medewerkers eruit? Is de kans op nek of rugklachten groter nu ze thuiswerken? Onbewuste dagelijks terugkerende overbelasting vergroten de kans op klachten.

Als jij of je medewerker meer dan 12 uur per week thuiswerkt is aandacht voor de werkplek noodzakelijk om overbelasting van nek of rug te voorkomen. Belangrijk dus om te ontdekken of er sprake is van overbelasting. De thuiswerk APK helpt daarbij:

  • Na het invullen van een vragenlijst (over de thuiswerkplek en het gebruik ervan) ontvang je een rapportage met een ingevuld APK schema en persoonlijke adviezen.
  • Daarna volgt een telefonisch contactmoment en kan jij of je medewerker zijn of haar vragen stellen en verder uitleg krijgen over de aan hen gegeven adviezen en oefeningen.

                                     

Boek een APK of reserveer vandaag nog een Thuiswerk APK voor je medewerkers. Daarna kunnen je medewerkers zelf een Thuiswerk APK afspraak inboeken.

De Thuiswerk APK kost € 37,50 (excl BTW) per deelnemer.

Geschikt voor medewerkers en voor ZZP'ers.

 

 

Bel en reserveer een Thuiswerk APK voor je medewerkers. 

 

Boek een Thuiswerk APK