AFSPRAAK MAKEN

Ontspannen paardrijden...

...wil jij dat ook?

 

Is paardrijden minder ontspannend voor jou dan je zou willen? Dan kan ik me voorstellen dat je daarvan baalt. 

Voordat je het weet heb je de teugels weer strak in je handen of zit je met gespannen billen op je paard. Maar hoe ontspan je je? Dat je zithouding daarbij belangrijk is, weet je waarschijnlijk al wel. In je hoofd. Nu nog je lijf.

Verlang jij ook naar een ontspannen zithouding? Dan is het nodig dat je je bewust wordt van je eigen lichaam. Dat je weet hoe je zit, dat je je bekkenregio voelt en op de juiste manier reageert op je paard. Dat je paard merkt dat jij goed zit. 

Met drie oefeningen help ik je om ontspannen paardrijden een stapje dichter bij jou te brengen.  

Klik hier voor gratis oefeningen.

 

Wil je weten hoe je zit en persoonlijk advies over je zitbalans. Kom dan langs voor een zitcheck van 30 minuten.

Met de zitcheck ontdek je of je in het midden zit of onbewust (je weet het zelf niet) toch wat meer naar links of naar rechts. Je gaat je zitbeenknobbels voelen en ook het verschil tussen een holle of bolle rug. Dit gevoel helpt je bij het paardrijden.

Terwijl je op de Flexchair zit, ga een een aantal bewegingen maken. Hierbij krijg je feedback over je beweging via het beeldscherm en van mij.   

De zitcheck is voor ruiters die:

  • verlangen naar meer ontspannen paardrijden;
  • hun goede houding niet vol kunnen houden;
  • weten dat gespannen zitten niet goed is voor hun paard.

 

Waarom een zitcheck bij Paula?

Paula van 't Spijker (eigenaar van Vision4Movement) helpt al meer dan 25 jaar klanten om bewust te worden van hun houding en bewegingen. Haar passie is klanten te begeleiden van vastzitten naar vrijbewegen. Omdat hiermee de kans op het krijgen van klachten sterk verminderd. Paula is deskundig in het trainen van je rugspieren en bewegen van je bekkenregio. Hierdoor kan Paula ruiters ook goed helpen. 

 

Wil jij weten hoe je zit en je bekkenregio beweegt? Maak dan een afspraak voor een zitcheck. Jouw investering hiervoor is € 37,50.

Tijdens de zitcheck doe je een aantal oefeningen op de Flexchair en krijg je persoonlijk advies en de juiste oefeningen om 'je zit' op je paard te verbeteren. 

Je kunt een zitcheck (30 minuten) boeken op dinsdagmiddag van 16.00u tot 18.00u of op vrijdag tussen 13.00u en 14.00u. Schikt één van deze dagen of tijden je niet, stuur dan een e-mailtje naar p.vtspijker@vision4movement.nl.

 

   Ja, ik wil meer informatie over een zitcheck.

 

Met training kun je je houding en aansturing van je paard verbeteren! 

Wil je beter zitten en meer ontspannen paardrijden? Ik help je dat te bereiken door:

• je nog bewuster te maken van je bekkenbewegingen;

• je rugbalans en conditie te verbeteren doordat je gaat oefenen op een Flexchair en thuis op een kussentje;

• je houding en zit op je paard te verbeteren.

 

Ik observeer en analyseer hoe je beweegt. Door je de juiste oefeningen te laten doen op de Flexchair, thuis en op je paard verbeter je je bewegingen van je rug en bekkenregio. Hierdoor verbetert je aansturing van je paard en wordt het paardrijden ontspannen en nog leuker smiley.

Daarnaast coach ik je en leer ik je hoe je je kunt ontspannen.

 

Wil jij dit ook? Start dan met een zitcheck!

KLIK HIER VOOR MEER REFERENTIES