AFSPRAAK? BEL: 06-42627101

Ervaar vrijheid van bewegen

Last van pijn, stijfheid of bewegingsbeperkingen?
Bij Vision4Movement ga je samen met fysiotherapeute Paula van ’t Spijker op zoek naar de oorzaak van je klachten en naar de mogelijkheden om deze te verminderen. Jouw wensen en mogelijkheden staan naast de therapeutische behandelmogelijkheden centraal in het behandelplan.

Tijdens de behandeling leer je je spieren te versterken en bewust te worden van je bewegingen. We zoeken de balans tussen je belasting en belastbaarheid: overbelasting vertraagt immers het herstel. Je krijgt altijd bewegingsoefeningen en indien nodig massage, en gaat zelf ook actief aan de slag om een goed resultaat te behalen.

Bij beoordeling en behandeling van rugklachten gebruik ik vaak de Flexchair. Zo test ik de aansturing van de diepe rug- en buikspieren tijdens bewegingen van je onderrug. Oefeningen op de Flexchair helpen je om je kleine rugspieren te versterken en om je rug weer te laten bewegen. Angst en stijfheid verdwijnen. Door feedback en instructies krijg je steeds meer inzicht in je eigen manier van bewegen.

"Het is Paula gelukt me pijnvrij te krijgen na jaren van rugpijn. Ik weet nu hoe ik mijn rug kan trainen en zo kan voorkomen dat ik weer last van mijn rug krijg."

Hr R. Gouda, Den Haag

KLIK HIER VOOR MEER REFERENTIES

Betaling en vergoeding
Je kunt bij Vision4Movement terecht met en zonder verwijzing van je huisarts. Vision4Movement heeft geen contracten met zorgverzekeraars. Dat houdt in dat je de behandeling eerst zelf moet betalen. De rekening kun je bij je zorgverzekeraar indienen. Afhankelijk van je polisvoorwaarden geldt restitutie van gemiddeld 70% tot maximaal 100%.

Tarieven vanaf 1 januari 2020:
Intake fysiotherapie (60 minuten) : € 75 *

Vervolgbehandeling fysiotherapie (30 minuten) : € 37,50 *

Klassieke massage voor ontspanning en verbeteren doorbloeding (30 minuten) : € 37,50

* Deze prijs geldt voor een reguliere fysiotherapiebehandeling in de praktijk. Je betaalt per behandeling en ontvangt een betalingsbewijs. Aan het eind van de maand ontvang je een nota voor je zorgverzekeraar. Afhankelijk van je verzekering zal de zorgverzekeraar de nota vergoeden.

Afspraak maken voor Fysiotherapie?