AFSPRAAK MAKEN

Referenties

Klik op de tabs voor meer referenties:

Fysiotherapie
Flexchair
Workshops

Paula is erg grondig. Ze legt alles goed uit en bekijkt de klachten serieus. Vooral waar ze vandaan komen en hoe je in de toekomst goed verder kunt. Ze kijkt verder dan alleen de klacht en dat geeft een veilig gevoel.

Mw. M. Scheffer, Den Haag

Het is Paula gelukt me pijnvrij te krijgen na jaren van rugpijn. Ik weet nu hoe ik mijn rug kan trainen en zo kan voorkomen dat ik weer last van mijn rug krijg.

Hr R. Gouda, Den Haag

Zeer betrokken en professionele fysiotherapeute. Kan Paula van ’t Spijker van harte aanbevelen.

Mw H. Bijl, Den Haag

Paula is super gericht op het je verder helpen, is pro-actief, denkt mee in oplossingen, top.

Hr R. Vreede, Noordwijk

Jij hebt een luisterend oor en bent altijd op zoek naar een oplossing voor mijn klachten. Je bent flexibel en accuraat.

Mw M. Janssen, Rotterdam

Ik ben zeer tevreden over de aanpak van Vision4Movement. De persoonlijke begeleiding en maatwerk advisering zijn praktisch gericht.

Hr. J.P. van Tilburg, Bodegraven

Door jouw behandeling voel ik echt dat mijn spieren loskomen. Je adviseert mij om meer te gaan bewegen. Ik doe mijn best.

Mw Akgoz, Rotterdam

De Flexchair en een paar goede rugoefeningen van Paula hebben mij van mijn rugklachten afgeholpen. En ik heb weer een comfortabele werkhouding gevonden!

Hr G. Lauwers, Account Manager bij CACI BV

Met veel genoegen maar ik nu al geruime tijd gebruik van de Flexchair. Hierdoor is zitten niet langer ‘hangen’ op een stoel, maar dynamisch en actief. Ik voel me er heel goed bij.

Hr. C. Bots, tandarts, Bunschoten

“Door een hernia had ik weinig flexibiliteit in mijn bekkenregio. Dat was erg lastig voor een goede zit en evenwicht op het paard. Met de oefeningen en begeleiding binnen korte tijd bijzonder goede resultaten behaald. Zit nu lekker en ontspannen op het paard. Een echte aanrader.”

Hr. R.V. Den Haag

Het was voor mij een enorme eye opener hoeveel ik zit. Ik wist dat natuurlijk wel maar door de vraag om voorbereiding werd dat nog een into your face bevestigd. Ik zit nu te typen op je kussentje 🙂 Dus het werkt. Ik heb geleerd dat ik gedurende de dag veel meer moet bewegen en dat dit ook goed te realiseren is.

Mw. A. Spanjaardt, coach, Den Haag

De inhoud van de workshop is nuttig voor het voorkomen van klachten, alsmede om mensen bewust te maken over de noodzaak van een goede zithouding. Ik vond de workshop leerzaam en zinnig. Ik zal de verkregen informatie zeker in de toekomst gebruiken bij mijn “klanten”.

Hr. P. Verhelst, arbo-adviseur, Rotterdam

Ik heb geleerd: wat het effect van veel zitten is op je gezondheid; dat door meer te bewegen op het werk en meer bewust te zijn van klachten en pijntjes die je hebt, je werkhouding kunnen beïnvloeden waardoor klachten voorkomen kunnen worden. Complimenten voor de professionele aanpak! Ook van de evaluatie.

Mw. I. Burgers, arbeids- en verzuimdeskundige, Den Haag

Bekijk alle waarderingen op Zorgkaart Nederland


Meer ervaringen van clienten lezen? Klik op het kaartje hieronder, en vervolgens op 'Meer info'!