AFSPRAAK? BEL: 06-42627101

Flexchair training

Voor veel dagelijkse bewegingen is een goede rompbalans belangrijk. Merk je dat je spieren hun werk niet goed doen of je controle tekortschiet, dan kun je wat hulp gebruiken. Zo voorkom je rugklachten. Héb je die klachten al? Maak dan zeker een afspraak!

Vision4Movement is gespecialiseerd in het effectief aanpakken van deze klachten. Tijdens de intensieve training op de Flexchair leer je je onderrug en bekkenregio weer optimaal te gebruiken. Bij de bewegingsoefeningen zie je het effect ervan op een beeldscherm: dat helpt je bij inzicht en motivatie. En natuurlijk ontvang je instructies, adviezen en oefeningen voor thuis.

Rugtraining op je werkplek of thuis

Heb je regelmatig rugklachten en weinig tijd om naar de praktijk te komen? Start dan een training met de Flexchair thuis of op je eigen werkplek. Eerst onder fysiotherapeutische begeleiding, vervolgens zelfstandig trainen als het jou het beste uitkomt.

"Al na de eerste week proefzitten merkte ik meer beweeglijkheid in mijn onderrug en schouders."

C. Bots te Bunschoten, tandarts

KLIK HIER VOOR MEER REFERENTIES

Training: inhoud

Je start altijd met een Persoonlijke Actieve Rug (PAR) test op de Flexchair. De score hiervan bepaalt mede het beste traject voor je.

Na de intake oefen je onder fysiotherapeutische begeleiding. Wanneer je de bewegingen beheerst, train je zelfstandig verder. Om thuis of op je werkplek te oefenen kun je een Flexchair met trainingsmateriaal huren voor minimaal 4 weken. Je ontvangt daarbij coaching via e-mail of telefoon, en een oefenschema voor de training. Het is ook mogelijk om de Flexchair te kopen. Dan huur je alleen het trainingsmateriaal.

Eerst eens proberen? Doe twee weken ervaring op met het zitten op een Flexchair. Bij de proefplaatsing krijg je uitleg over de stoel en persoonlijk advies over het gebruik ervan op je werkplek.

De Flexchair

De Flexchair is een Nederlands product en wordt ontwikkeld en vervaardigd in Vlaardingen.

Tarieven Flexchair training:

Intake (60 minuten) : € 75 *
Per behandeling fysiotherapie (30 minuten) : € 37,50 *
Oefenzitkussen : € 20 (incl. btw)
Huur Flexchair en trainingsmateriaal (parallel aan fysiotherapie behandeling) :

€ 110 (excl. btw)
per 4 weken

Huur trainingsmateriaal :

€ 75 (excl. btw)
per maand

Flexchair training op de werkplek : Vraag een offerte aan

* Check je zorgverzekering. Veel verzekeraars vergoeden de behandelingskosten.

Ja, ik wil meer informatie

Flexchair vrijblijvend proberen?

Ervaar zelf wat de Flexchair voor je doet: in twee weken proefplaatsing merk je al de eerste verschillen. Inclusief gedegen uitleg en persoonlijk advies over de Flexchair op je werkplek.

VERTEL ME MEER OVER EEN PROEFPLAATSING